TRYGHED

Af Bent Sonne, byrådskandidat for SF, Fredensborg


TRYGHED har vi alle brug for.. Det er jo det rene vanvid at brænde biler af i Egedalsvænge, og heller ikke ufarligt for de omkringboende beboere.

Derudover er der et omfattende narkosalg i kvarteret (helt åbenlyst). hvor unge drenge er supportere til narkohandlerne, der ankommer i store dyre biler..

Kokkedal På Vej gør et fremragende arbejde for at aktiverer de unge, så det ikke bliver "fødekæde" til narkohandlerne. Hvis der er brug for flere midler til Kokkedal På Vej til at lave flere aktiviteter for de unge, er jeg bestemt for.

Jeg har foreslået justitsministeren Søren Pape Poulsen, på et måde afholdt på Egedal, at Kokkedal og Nivå i en periode bliver en stor VISITATIONSZONE. Ikke at dette vil forhindre de kriminelle i at huserer, men det vil alt andet livet går livet sværere for dem, og politiet har fået endnu et redskab i bekæmpelse af kriminaliteten.

Endnu en mulighed er at 3B for lov til at vende kameraerne ud mod parkeringspladserne i samarbejde med politiet der skal give dispensation. Vi skal have et trygt miljø for os selv, vores børn og ikke mindst vores børnebørn (jeg er selv så heldig at have helt 8 af slagsen).

Skriv første kommentar

Email again: